KSV Rumbeke 1 - 3 KSV Diksmuide

Wedstrijd Akern op zaterdag 16 september 2023 om 20:00

Verslag wedstrijd

Zaterdagavond 16 september 2023 mochten de mannen van trainer Geert Broeckaert de mannen van KSV Diksmuide ontvangen op het Rumbeekse Sportpark.

Vanaf het begin kon KSVR leuk voetbal op de mat brengen, we kregen al snel kansen, maar deze werden net niet goed benut of de bezoekende goalie kon het leer telkens onderscheppen. KSV Diksmuide lag op de loer en in minuut 18 mochten we al snel een goaltje slikken (0-1). KSVR liet het niet zo maar gebeuren en wilde resoluut de gelijkmaker tegen de netten knallen, maar het was de avond van net niet. Net over het halfuur kon Diksmuide de score verdubbelen (0-2). KSVR eventjes van slag, maar gaven niet op. Jammer genoeg moesten we rusten met een 0-2 achterstand.

Tweede helft kwam KSVR met een ander gevoel uit de kleedkamer, we wilden absoluut de aansluitingstreffer scoren. KSVR bleef drukken waardoor de kansen opstapelden maar helaas deze werden de nek omgewrongen. Tot in minuut 52 wanneer V. Notebaert het leer heerlijk met een afstandsschot richting doel kon vlammen. Hupla de netten trilden van geluk en de 1-2 was een feit. KSVR putte vertrouwen uit dit prachtig doelpunt. Net voor het uur opnieuw een reuze kans voor KSVR. Met een heerlijk kopballetje ging het leer richting doel, maar deze werd net van de lijn weggekopt door een verdediger waardoor we de gelijkmaker aan onze neus zagen voorbij vliegen. Beide teams bleven jagen voor een nieuw doelpunt. Diksmuide kon nog scoren rond minuut 80 maar deze werd afgevlagd door buitenspel. Kort voor affluiten was het hek volledig van de dam wanneer Diksmuide de eindcijfers op het bord kon knallen (1-3).

Volgende week zaterdag 23  september 2023 gaan we richting SV Wevelgem City om 19u. Supporters allen op post.